sze
11

Budapest megmentője

| Szerző: bandera | 9:25 am

Tombol odabent az undok kismalac énem*.
A kismalac kezét dörzsölgetve veszi kézbe tömegjobbító fegyverét. Gonosz vicsorral veszi szemügyre az utca népét, célpontokat keresve. Lőn:
- A pesti galambpopuláció 85-90 %-a. A fegyver esetükben tömegpusztítóvá válik, tudja mi a dolga. Eredmény: néhány lézengő, megszeppent és megfélemlített szarógalamb sunnyogva próbál láthatatlanná válni a járókelők számára.
- A pesti galambetető néni jelenség megszüntetése. A fegyver egyszerre tünteti el a morzsával, magvakkal teli zacsikat a nénik kezéből, otthonából, tudatából.
- A pesti hajléktalanok utcáról való kíméletlen likvidálása. Dolgos kis kezeikbe válogatott munkaeszközök kerülnek, amiket nem félnek használni. Zavaros tekintet, szesztől duzzadt orr, gyilkos kipárolgás, szakadt ruha, zsírtól és élősködőktől ragacsos haj a múlté, rendezett külső, civilizáció-konform viselkedés (úgymint: folyó és pottyanó ügyek emberektől elzárt helyen való intézése, köpet szájban tartása, takony zsebkendőbe helyezése, kéregetés teljes mellőzése).
- A Maltertudományi Egyetem kőmíves szakán a "füttyögés és hujjogatás építkezés mellett elhaladó, puncival rendelkező személyek után" című szigorlati tárgyának azonnali eltörlése.
- Büdös emberek füstté váljanak. Szagtalan füstté.
- Ízléstelenül öltözött, szegényes lelkületű emberek zarándokoljanak örökre Kiszelfalvára, ahol boldogan és büntetlenül róhatják az utcákat a városnép asszonyai rövid birkafrizurával, ukrán eredetű ciklámen mystic-rúzzsal csókos szájukon, pici aranykarika fülbevalóban, válltöméses fehér blúzban, sötétkék répafarmerben és adiados fehér tréningcipőben.
- Közhelyeken méltatlankodó, gyalázkodó és türelmetlenkedő embertársaim Bbbbeng! lövettesenek ki a Lipótbolygóra.
- a száguldozó-satufékező buszsofőrök kapjanak minden leszálló utastól egy maflást a fültövükre. Lehetőség szerint szívlapáttal.
- a mazsolák gyorsuljanak fel.
- a mocskot és vért fröcsögő kigyúrt tarfejek nyelve bénuljon le, végtagjaik fonnyadjanak meg.
- a 12-14 évesen aktív szexuális életet élő kölykök puncija gyógyuljon be/fütyköse használhatatlanul fityegjen 18 éves korukig.
- a városi "szarok bele"-kutyatartókkal ez történjen.
- a fogatlan dolgozó nők, akik estéiket 4 éves kislányukkal való alpári üvöltözéssel töltik (értsd: kurvanyádnebőgjél, mérnemalszolmárhogyrohaggyálmeg stb.) jussanak a kigyúrt tarfejek sorsára...

Nem folytatom, mert baljós előérzetem van, hogy a csodafegyveremmel a végén mindenkit leamortizálnék vagy agyonütnék, aki nem rám hasonlít (hogy verné ki a ragya az összes ilyennek a deviáns csúnya orcáját :-))



*Agresszív hangulat oka: kialvatlanság, menstruáció, esős szürkeség, ágyfrizura.

A bejegyzés trackback címe:

https://theplusmark.blog.hu/api/trackback/id/tr51271848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ansako 2008.09.11. 09:25:00

Nahát... mik derülnek ki! Zolivagyok meg TE az a két blog, amiket olvasni szokok a nagy világhálózatban. Erre meg... a galambokat meg kell ölni??? :-) Bittosvéletlen :-)

zsu 2008.09.11. 09:25:00

Jajnagyonjotnevettem :-))))))

Kikerem magamnak viszont a sotetkek repafarmert, pont az van rajtam es nagyon is divatos(nak érzem magam) :-)

Valamint: Londonban ugyan fosadék az ido, de a fent említett undormanyok nagy része nem talalható meg, ezert imádom, mert élheto nagyváros. (van viszont mas nemtetszest kivalto tenyezo, peldául késesgyilkosok, de oda nem megyunk :-)
süti beállítások módosítása