nov
9

| Szerző: bandera | 2:44 pm

Elmentünk végre edzeni csajszikámmal, belementem abba is, hogy újra társasfoglalkozásban vegyünk részt - amivel csak az az egy bajom van, hogy tíz másik leányzóval egy ütemre kell a hájacskáknak és a ciciknek rezegni és lötyögni. Don't get me wrong, nem velük van problémám, hanem azzal, hogy egyszerre. Bosszantó mód a fitnesszterem levegőjében képtelen vagyok összehangolni a lépegetést a karkörzéssel meg még a zenével is. Nembaj, anyuka szerint belejövök, ha nem, akkor még mindig ott van a százmillió kínpad, ahol legalább koedukált környezetben és magamdiktálta tempóban erőlködhetek, meg gyönyörködhetek nedvesen fénylő barna félisten-izmokban.
De ma még csak a fájdalom van, az viszont pont ott, ahol a legnagyobb szükségem van rá - ja és a fülem mögött is, anélkül egész jól megvoltam :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://theplusmark.blog.hu/api/trackback/id/tr211271729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandera 2007.11.09. 14:44:00

Ez nem a helyes megközelítés. Én még nem tenném le a voksomat egyik mellé se, de én nem szunyáltam a kínpadozás után sem. A full bekajálást meg jól rádkenem :-DD

Adrienn 2007.11.09. 14:44:00

...aha, ma meg végre kipróbáltuk ama bizonyos kínpadokat...
te választhatsz bloggerina, hogy melyik a könnyebb és melyik után nem annyira szükséges full bekajálni és azonnali hatállyal szunyálni egyet! :)
süti beállítások módosítása