nov
12

| Szerző: bandera | 2:51 pm

Kivel is beszélgettünk egyszer arról, hogy bár sosem tapasztaltam saját bőrömön poltergeistet vagy kísértetjárást és társait(lekopogva), mégis vakon hiszek az összemontázsolt szellemfotóknak meg a túlszínezett szellemsztoriknak? És még arról is, hogy az ilyen nyúlbéla miért is kárhoztatja magát rendszeresen ilyen témájú horrorfilmek megtekintésére (mikor empirikusan tudvalevő, hogy utána álmatlan éjszakák következnek)? Áhááá, te voltál az, ancsibébi, nyilvánvaló. Ezúton megosztanám veled, hogy a hosszú évek tapasztalatát az 1408-cal sem sikerült megtörnöm. Mentségemre annyit tudok felhozni, hogy pasim meglepetése volt, mert tudta hogy érdekel a téma (és persze előbb-utóbb úgyis meg akartam volna nézni :). A film felét a résnyire szétnyitott ujjaim közül lestem, erős férfivállba fúrva a fejem. Mert úgy majd biztosan jól fogok aludni... A filmről... olvastam kritikákat a mozi után, nem átallják azt írni, hogy nem igazán félelmetes, meg nem igazán eredeti (ezt talán aláírhatom, találkoztunk már máshol is kísérteties hotelszobával, vérző falakkal, visszatérő halott lánnyal, áramtalanítva is működő elektromos rádióval), de a John Cusack (különben is, hogy kell ezt kiejteni??) színészi játéka az zsír. Ezzel is egyetértünk, szeretem a filmjeit, szeretem ahogy játszik. De a film emellett igenis félelmetes és fordulatos volt, és különben akinek ez nem félelmetes, akkor mi az? A vérfürdős-ijesztgetősök? Vagy a mutánsos-szörnyetegesek?? Pszichoterror rules, én mondom.

A bejegyzés trackback címe:

https://theplusmark.blog.hu/api/trackback/id/tr861271731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuzsi 2007.11.12. 14:51:00

nemszeretem bensztillert

bandera 2007.11.12. 14:51:00

ansa: hülye aki mongya! :-D
zsu: ajánlom magamat. vagy eg. nézd meg a mr. brooks-ot, na az jó. vagy a knocked up-ot, ha röhögni akarsz. vagy ben stiller új vígjátékát (igen tudom, nálatok biztos nem új már :-D)

zsuzsi 2007.11.12. 14:51:00

Az dzson kjuszek:-)En meg mar lassan egy eve nem is voltam moziban, ajanlj mar legyszi valamit (bar asszem ez sem moziban nezodott)! Amugy mizu? Nagy a a hajtas a munkahelyen? Itten semmi, Encinek mar jobbak a kilatasok. Ennyi most.

Ansa 2007.11.12. 14:51:00

Igen én voltam, sokszor kifejtettem véleményem:azé' me hülye vagy!!
És én tapasztaltam sajátbőrön (mint tudod) és bármilyen furcsa is... azóta teljesen nyugodtsággal gondolok bele ilyen dolgokba.
Az effajta filmeket meg mindigis utáltam. És fogom is. Féljen az a ilyeneken, akit nem estókaninak anyakönyveztek! NA!
Nov.1-én dolgoztam este fél 11kor leparkoltam az autót a temető előtt és egyedül mentem be gyertyát gyújtani. Gyönyörű volt, és csönd. -de maj beszartam, h nehogy megharapjon egy kóborkutya-
süti beállítások módosítása