már
3

Semmi pánik!

| Szerző: bandera | 1:29 pm

Következő maradandó impulzus a Woody Allen-darab, amit szombaton láttam anyával. Utóbbi egy évben barátkozom Woody-val, előtte pontosan anya volt, aki belémültette, hogy vudielen az fujj, milyen csúnya és különben is idétlen és utálom. Ilyen komoly berögzült szülői vélemények tartottak eddig távol tőle. Aztán akadt egy intelligens férfi az életemben, aki megnézette velem az elsőt, meg a másodikat. És szarkasztikus grimasszal nyugtáztam, hogy még egy dolog, amiben nem lett volna szabad anyura hallgatni...

Most hétvégén pedig merényletet követtem el, megvettem a legjobb helyre a színházjegyeket, anyával nem közöltem a darab címét sem, nehogy kitudakolja, hogy mire is viszem el. Miután könnyesre nevette magát Magyar Attila és Borbás Gabi sziporkáin, és széles vigyorral, feltöltődve és eufóriában állt fel a darab végén, akkor közöltem vele - és hatott :-))

A bejegyzés trackback címe:

https://theplusmark.blog.hu/api/trackback/id/tr891271783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuzsi 2008.03.03. 13:29:00

Dehulyevagy! A vudielen mindig is a legjobb volt :-) nem lattad meg a filmeket? Gyorsan potolj. Legutobbiak: Match Point meg Csak az a szex, naon jok!
süti beállítások módosítása