okt
31

| Szerző: bandera | 8:40 am

Reggel háromnegyed nyolc, kisboltból kilép egy bucival meg egy kakajóval. Hirtelen felismerve mi volt 10 mp-cel ezelőtt a kocc és a dudálás, meglát egy "történetesen" kopasz nagydarab fickót kidurranni a kisbuszából, odadurrogni a másik kisbusz ajtajánál sajtos-croissant szorongató álomarcú bambafiúhoz, majd egészséges orgánummal odadurrantani: - Ide kell állni, hö?! Ide kell állni??? Bambafiú megadó álmosarccal: - Miért? (Frappáns Feri bácsi, hol vagy ilyenkor?)
- Mért?! Anyádért, azért bazmeg! Tovasietek, és már el is felejtettem, tíz perce mennyire hálás voltam, hogy hajnali fél8kor a keletiben mosolygós pénztároshölgy adta ki a jegyemet.
Az irodában azért magamhoz térek és újravigyori, csak hogy a kedves ügyfél a telefonban morcosan megkérdezze: - És mért tetszik mosolyogni??

A bejegyzés trackback címe:

https://theplusmark.blog.hu/api/trackback/id/tr561271723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuzsi 2007.10.31. 08:40:00

andikam, na irok ma valamit hogy valaki vegre kommenteljen...meg mindig nem sokerult megosztam=nod velme hogy tulajdonkeppen ki miatt is kellett beszuntetni az elozo blogot? Ki olvasta akinek nem kellett volna?
Amugy meg pusszantas
süti beállítások módosítása