feb
13

Dating site sziporkák

| Szerző: bandera | 12:41 pm

Szia! Nagyon szép vagy ezt nem hagyhatom szó nélkül! Hogy hogy egyedül? Mi férfiak ennyire buták lennénk? Ha a hétköznapokba találkoznánk hacsak futólag is biztos nem gondolnánk egy ilyen szépségről, hogy társkeresőn regisztrált.
Válasz: igen, ennyire buták vagytok, megragadtad a lényeget, drágám. :-D

Egy barokkos körmondatokkal elkápráztató levél részlete – elmondása szerint meglátott, és csak a kedvemért regisztrált:
Surgos dolgom 2h alatt el is rendeztem es nem alhattam, hogy ne terjek vissza a meg titokzatos balyos teremtes felderitesehez. Kerestem a modot, valyon hogy is tudnak kicsalni magacskatol nehany nekem szolo sort. Eyyetlen modod talaltam csak, megpedig a regisztraciot. Hat elmondom kicsit idegen, de hat ki tudja, lehet nem bizonyul hiabavalonak.
Semmiképp sem hiábavaló, nagyon tanulságos. Nem is szeretném tudni, hány vastagbetűs szó lenne, ha még ékezeted is lett volna :-S


És aki tudja mitől döglik a légy – azonnal levett a lábamról lényegretörő információközlésével (a teljes kezdeményező üzenetet közöljük a következőkben, kedves olvasók):
szeretek főzni, sütni, és minden féle zenét

Ellenben én tegnap rövid filozofikus önkonzultáció során rájöttem az ismerkedés lényegére:
Milyen az UJJA, az ujja milyen, az ujja milyeeeen! (Kiss Ádám után szabadon :-))))

A bejegyzés trackback címe:

https://theplusmark.blog.hu/api/trackback/id/tr911271774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandera 2008.02.13. 12:41:00

Hát istenem, én nem tok ilyen kegyetlen lenni, egyiktől így is megkaptam, hogy egy nőnek ennél barátságosabbnak kéne lennie, ezt a gőgöt talán tüntessem el a stílusomból - hah! Csak úgy reagáltam, ahogy ő kezdeményezett, csak kis humorral fűszerezve. Ezek nem éértik :)
Kiss Ádám a Fábryban volt, ajánlom figyelmedbe 02:55-től kezdve a videót, és főleg a 04:30 környékét.
http://www.youtube.com/watch?v=N-omN1PP8qk

zsuzsi 2008.02.13. 12:41:00

En mar reg megmondtam hogy a ferfiak kezet kell nezni, azon belul is az ujjat. Ki a Kiss Adam?

Hihetetlenek egyes faszik, en biztos megmondanam mindegyiknek kedvesen hogy gyakorlojon eloszor egy kis onkritikat, aztan kezdjen el pasztazni ilyen tarskereson...
süti beállítások módosítása