ápr
2

Csernus: A NŐ

| Szerző: bandera | 8:48 am


Sz. barátnőm javasolta, hogy olvassam el, bár nem fog sok újat mondani nekem. Aztán - és itt rögtön eszembe kellett jutnia Rhonda Byrne bestsellerének, mely szerint az univerzum figyel a gondolatainkra, és a vonzás törvénye alapján teljesülnek a vágyaink just like that - néhány napon belül e-mailen megkaptam K. barátnőmtől, és szabad munkaperceimben falom a sorokat. Nagyon üt a maga nyers és közönséges, ámde nagyon velős módján.
Küldöm mindenki aki szereti, vagyis akit szeretek, és aki nem mer, aki gyenge, aki elrontja, aki legjobb úton halad, aki nem gondolkodott eleget, aki gyereket akar valaha nevelni, akinek már van, aki nem nézett még úgy a szüleire, aki nem tudja, ez vagy az miért alakult úgy, akinek önértékelési problémái vannak, aki azt hiszi, ha lép, nem jön jobb, aki nem tudja mit jelent hitelesnek lenni.
Ahogy ajukával is beszéltük, és ahogy Sz. is mondta, valójában ezeket mind tudjuk, de sosem mondtuk ki, és vannak elvetemültek, akik ráadásul homokba is szeretik dugni a fejüket, nehogy valaki kimondja, hogy baj van (pfujj! :-). De embeeer, nehogy túl későn halld meg. Ezért jó, ezért szeretem a vulgáris odamondásokkal együtt is, mert pont ezért fog szíven ütni, és elgondolkodtatni. Jó esetben tettekre kényszeríteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://theplusmark.blog.hu/api/trackback/id/tr251271795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandera 2008.04.02. 08:48:00

Már elküldtem neked emailben, te boci.

zsuzsi 2008.04.02. 08:48:00

Egy ilyen konyvet hozzal mar nekem legyszi ha jossz. Koszke
süti beállítások módosítása