máj
20

Üdítő Voda

| Szerző: bandera | 10:28 am

Bemegyünk a vodához kész tervekkel, W205-ös készülék, két előfizetés, családi csomag satöbbi. A fiatal eladólány bólogat, majd sokatmondó hangsúllyal, halkan a foga közt sziszegve megkérdezi:

- Ez a W205-ös készülék ez biztos?

Persze azonnal romjaimba dőlök, ez hát az eredménye a hetekig tartó nyomozásnak, telefonok összevetésének, tesztoldalak és bemutató videók és kommentek szakértő elemzésének. Melynek eredményeként megtalálom a tökéletes Sony Ericsson modellt - amit 10 vásárlóból 9 visszahoz, mert egy hulladék, egy szar, egy szemét. A vodalánynak viszont két pirospont, amiért lebeszélt róla.

Elkezdjük tehát tanulmányozni az általa ajánlott Samsung Shark készülékadatait, én pedig előveszem a régi önmagam, a butuska kérdéseket ártatlan szemekkel feltevő önmagamat, amit főleg vadidegenek számára tartok fenn, csak hogy értelmiségi benyomást keltsek. Pff.
Tehát örömmel konstatálom, hogy a Samsung beszélgetési ideje 7 óra (ennek előzménye is van persze, soksok készülék tanulmányozása után kiderítettem, hogy az új sokat tudó telefonok átlagosan 5 órát bírnak ki). Ujjongva visítom, hogy - De jóóó, a hét az több, mint öt!

A csaj elkezd összeszűkült szemekkel látványosan koncentrálni, ujjain számolgatni: - Az ötös, aztán jön a hat... igenigen, ott van a hatos is. És a hét csak utána jön, igen, a hét az több mint az öt!! - örvendezik gyilkos heuréka-vigyorral.

Miután a pasim is kiszórakozta magát rajtam, rátérünk a teendőkre, kérem azt a cápatelefont, ide vele. Először is szükséges a személyi igazolványom és a lakcímkártyám. Aláírogatjuk a szerződést, elsztorizgatunk pereskedő ügyfelekről, a Fül se marad el jópofaságban, nevetgélünk, jól érezzük magunkat. Következő kérdés, hogy milyen hívószámot szeretnénk. Mielőtt elkezdeném a maratoni agyalást, látva hogy nem várt lehetőségem támadt a számválasztásra, a csaj javasolja, hogy válasszunk olyat, amiben szerepel mondjuk a születési évünk.

- 1982, ugye?

- Honnan tudooood?

Mire kimondom, már rá is jöttem. De ehhez  MUSZÁJ volt kimondanom, egyszerűen muszáj. Hogy a jófej csajszinak lehetőséget adjak arra, hogy csiszolgassa rajtam fejlett humorérzékét, varázslatot és mágiát emlegetve. De legalább vigyorogva távoztunk a zsákmánnyal.
 

Update: közben iwiw-es hiénázásnak köszönhetően megtudtam, hogy ráadásul 4 évvel fiatalabb tőlem ez az undok jópofáskodó ribi :-)))) (!!!)

A bejegyzés trackback címe:

https://theplusmark.blog.hu/api/trackback/id/tr902017436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása