feb
17

| Szerző: bandera | 11:33 am

Két friss jó dolog: az egyik, hogy nem Valentinozunk, max egy csokival emlékeztünk meg róla eddig, de inkább annyival sem, nem kell egy bizonyos nap az évben, hogy adjak és kapjak figyelmességet. Ezért lepett meg, hogy gyönyörű nagy teásbögréket kaptam, amiből sehol nem találtam ínyemre valót - a Fül talált, az ixedik helyen megtalálta, volt kitartása boltról boltra járni, hogy legyen örömöm. És még sütit is kaptam.

A másik pedig az a sci-fi élmény, amikor szerelmeskedés hevében sírni kell, muszáj kiereszteni a hirtelen felhalmozódott sok endorfint, különben szétfeszülsz. Nem gyakori, de annál fergetegesebb. Ja és nemcsak hogy sírok, hanem ráz a zokogás, szörnyű élmény lehet férfi szemmel...

A bejegyzés trackback címe:

https://theplusmark.blog.hu/api/trackback/id/tr192667531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása